Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Driftsinformation

Her kan du holde dig opdateret om vores driftsstatus.

Vi er blevet opmærksomme på at der i øjeblikket er svindelmail i omløb der påstår at være fra Jubii Mail og bruger flere forskellige vinkler til at narre brugeren (Dine enheder er ikke længere beskyttet, Tiden løber ud, Øjeblikkelig handling nødvendig, etc.) samt forsøger at lokke modtageren til at clicke på et link til en phishing side, for at stjæle brugerens information.

Derfor vil vi give jer følgende information:

Jubii mail kommunikation omkring dit jubii abonnement kommer generelt fra mailadressen 'no-reply@staff.jubii.dk' eller 'noreply@jubii.dk'. Hvis i modtager en mail der påstår at være os og omhandler din konto, men ikke kommer fra disse mail adresser, kan i forholde jer skeptisk over for den i nuværende situation.

Disse falske mails kommer fra mailadresser så som "sender@giddylad.us", som ikke har noget med Jubii at gøre.

Hvis en mail påstår at komme fra Jubii Mail, men ikke kommer fra en af disse to mailadresser, er det en fupmail, og i skal blot slette den.

Hvis du har clicket på et link i sådan en falsk mail, og evt. oplyst jeres Jubii login oplysninger, så få skiftet din Jubii adgangskode i en fart, så dem bag den falske mail ikke har adgang til din mail konto.
18 april, 2024